Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Εκδήλωση προς τιμή του ιδρύματος Ι.Π.Α.Π. Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ

Πλήθος κόσμου έδωσε για ακόμη μία χρονιά το παρών στην ετήσια εκδήλωση που διοργάνωσε ο φιλανθρωπικός Σύλλογος Μαζί για τον Άνθρωπο όπου τιμήθηκε και το Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών και Νέων με Αναπτυξιακές Διαταραχές Ι.Π.Α.Π. Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ την Κυριακή 14/4/2024 στο εστιατόριο La Scala.

Η εκδήλωσε άνοιξε με ένα θερμό καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Συλλόγου κα Κίτσα Καλαφάτη, προς του εκατοντάδες φίλους και συμπολίτες που στηρίζουν επί 20 συναπτά έτη το έργο του Συλλόγου, ενώ έκανε και μία σύντομη αναδρομή στο έργο του.


Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Παναγής Καρέλλας, αφού εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την τιμητική αυτή πρόσκληση, περιέγραψε τις υπηρεσίες πρόληψης, ολιστικής παρέμβασης και αποκατάστασης που παρέχονται, μέσα από καινοτόμες προσεγγίσεις από το Ίδρυμα, σε άτομα με Νοητικές Αναπτυξιακές Διαταραχές & Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, από την πρώιμη παιδική ηλικία έως την νεαρή ενήλικη ζωή.

Tην εκδήλωση, εκτός των εκατοντάδων συμπολιτών μας, τίμησαν με την παρουσία τους και ο Γενικός Γραμματέας του ΙΠΑΠ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» κ. Γιώργος Μυγιάκης, Ιερείς, Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, Δικαστικοί, η Βουλευτής και Γραμματέας Π.Ε. της ΝΔ κα Μαρία Συρεγγέλα, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ στα διεθνή και ευρωπαϊκά θέματα της Ένωσης κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αθανασία Παπασπύρου, οι Αντιδήμαρχοι Πετρούπολης κ.κ. Θανάσης Φιλίππου και Ρούλα Κανέλη η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θοδωρής Λάππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σκαλιστήρας, Αγγελοπούλου και Χριστόπουλος (& Πρόεδρος της Τ.Ο. της Ν.Δ.), ο Πολιτευτής της ΝΔ και Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Υγείας κ. Καραθάνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων κα Ταλιούρα και άλλοι εκπρόσωποι Συλλόγων, Φορέων και Ενοριακών Δράσεων.