Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη Δράση


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη δράση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ‘Μαζί για τον Άνθρωπο’. Μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ρούχων, βιβλίων και παιχνιδιών συγκεντρώθηκαν και διατέθηκαν τόσο σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας όσο και στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Κηπουπόλεως, τον Ι.Ν.Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως, την Ιερά Μητρόπολη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως αλλά και στα ιδρύματα ‘ΤοΧαμόγελο του Παιδιού’, ‘Η Κιβωτός του Κόσμου’ και στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ‘Η Αγκαλιά’.

Σημαντικός αρωγός της εν λόγω δράσης εκτός από τους δεκάδες φίλους και εθελοντές του Συλλόγου μας ήταν και τα Φροντιστήρια Ντάβος τα οποία προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας (ανω των 100 κιλών) προς ενίσχυση του κοινωφελούς μας έργου.

Όσοι και όσες επιθυμούν να συνδράμουν στην μεγάλη μας προσπάθεια να σταθούμε δίπλα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου (mazigiatonanthropo@gmail.com - kitsakal@yahoo.gr) ή στο τηλέφωνο 6977509430.


Καλή Χρονιά!